Grøtlørdagen 17. november

Skrevet av Harald . i kategorien Aktuelt

Aurskog historielag kan servere en «grøtpinn» denne dagen!

Jorunn Engen, kjent skikkelse fra Eidskog, kommer til Aur for å fortelle litt om «Skoginger». Et fellesskap bestående av 14 kunsthåndverkere på Eidskog og i traktene omkring.

Deres fremste interesse er å bevare gammelt håndverk og tradisjoner.
Jorunn Engen vil også ha med seg et eksempel på et arbeide laget av et av medlemmene. Oppstart kl 1300.

Du kan lese mer her: www.skoginger.no

Grøtlørdager med kåring av ”Grautgramsen 2018”

Skrevet av Harald . i kategorien Aktuelt

Lørdag 3., 10., 17. og 24. november kl. 12-15

Fire lørdager i november, med oppstart 3. november, kan Stiftelsen Aur Prestegård tilby sine sambygdinger - og gjerne mange andre – noen trivelige timer i forpakterboligen. Vi selger risengrynsgrøt med tilbehør, kaffe, pepperkaker og så fyrer vi selvsagt på peisen og lager en varm og hyggelig atmosfære.

Når det gjelder grøtsalget, så deles også i år hedersprisen ”Årets Grautgrams” ut til den som er innom Aur flest lørdager. Alle de mette og fornøyde gjestene er lønn for strevet til alle de frivillige som stiller opp sesong etter sesong i ren idealisme for å sikre fortsatt drift på prestegården.

I år holder Prestegårdsbutikken åpent de samme lørdagene til samme tid. Her bugner det av julepynt og julegaver til hyggelige priser. Kom innom og gjør en fornuftig handel. Vi har laget jul i butikken og er sikre på at mye vil friste. Lesestoff er det også mye av, bokhyllene er fulle av nytt og gammelt og her er noe for enhver smak, fra krim til poesi, fra skjønnlitteratur til biografier.

Stiftelsen Aur Prestegård ønsker velkommen til lørdagsåpent på Aur i hele november.