Knut Robert Søderstrøm

Skrevet av Harald . i kategorien Aktuelt

Knut Robert Søderstrøm presenterere seg selv slik:

Bil                 Seilbåt

Flyttet fra Oslo i tenårene og vokste opp i Aurskog. Gift med Annette og har barna Stefanie, Michelle og Nicki.
I 1997 flyttet familien til Jeløy, hvor vi bodde frem til 2010. Flyttet da til en liten husmannsplass på Vestre Sagbråten ved Mjermen.

Siden jeg var guttunge har jeg hatt interesse for foto og tegning. Har gjennom årene utviklet og fått mer inngående interesse for foto som kunstart, men arbeider også med blyant, acrylmaling og grafikk på Mac.

Jeg har utdannelse fra Strømmen Videregående (tegning, form og farge) og Westerdals Reklameskole.

Var innom noen grafiske bedrifter før jeg i 1988 startet Kreativ Service. I 2011 ble Kreativ Service og Grafisk Verksted på Bjørkelangen til Grafisk Service AS.

Siden 2002 har jeg fotografert med digitale speilreflekskameraer. Dagens digitale kameraer har en utrolig god oppløsning og bildeskarphet som gir detaljer som tidligere ikke var mulig å få frem.
Det digitale mørkerommet er for meg like viktig som de tradisjonelle kjemiske fremkallingsbadene er for analog film. Her utheves detaljer i bildet for å få frem de viktigste elementene i komposisjonen.

Jeg fotograferer stort sett i “råformat” slik at bildene må fremkalles på PC. Årsaken til dette er at man da har mulighet til å hente ut mer datainformasjon fra bildet under redigeringsprosessen.
Til bearbeidelse og redigering av bildene bruker jeg først og fremst Photoshop.

Har tidligere hatt utstilling på Aur prestegård og i Moss.